+32(50) 61.54.49 GEGARANDEERD de beste condities !

Over ons

Bij KNOKKESTORAGE zijn we op de hoogte van de noden in de regio. Uit eigen ervaring leerden wij dat extra opslagruimte niet alleen handig is, maar in veel gevallen ook noodzakelijk, ook al is het maar tijdelijk.

Er zijn echter weinig mogelijkheden in de kustregio Knokkke-Damme, waardoor we het initialtief namen om extra mogelijkheden te voorzien in Knokke.

We denken niet alleen aan particulieren die tijdelijk extra opslag nodig hebben, maar ook aan bedrijven die bv. voor archief opslag een semi-permanente opslagruimte nodig hebben.

U kan voor al uw vragen terecht op +32(50) 61.54.49.

Waarom voor ons kiezen?

  • Nergens in de regio vindt u een modernere opslag als bij KNOKKESTORAGE. Een perfect beveiligingssysteem, klimatisatie,
  • Of u nu particulier bent of een bedrijf, wij hebben de meest interessante formules ter beschikking om aan uw behoefte te voldoen. Of het nu gaat om meubelen, archieven, producten, of eender wat, wij bieden u de perfecte oplossing voor uw probleem. Korte termijn, lange termijn, voor elke behoefte leveren wij de passende formule..
  • Bij ons bent u geen nummer. Wij houden van een persoonlijke aanpak en staan u bij met raad en daad. Onze ervaren medewerkers houden eraan u optimaal te adviseren en te begeleiden tijdens het hele traject. Advies bij het inpakken, hulp bij het vervoeren, laden en lossen, niks is heb teveel.
  • Nee, wij zijn geen internationale groep. Wij zijn een lokale speler die, dankzij een perfecte kosten beheersing, u gegarandeerd de beste prijs kan garanderen. Onze vaste kosten zijn minimaal, en U als klant profiteert daarvan. Wij garanderen u de beste prijs !.

Enkele commentaren van klanten

Het was ons niet onmiddelijk duidelijk welk type opslag we nu precies nodig hadden. Losse opslag of dozen, we waren niet echt zeker, maar de mensen van KNOKKESTORAGE hebben ons het juiste advies gegeven, EN zelfs voor extra rekken in onze ruimte gezorgd. Prima service !

Evelien Jannsens

Het was een beetje gek om ons bedrijf uit te breiden enkel en alleen omdat we geen ruimte over hadden om onze archieven op te slaan.

Dankzij de flexibele oplossing van KNOKKESTORAGE kunnen we blijven waar we nu zijn, en is ons archief veilig en bereikbaar opgeslaan. .

Jan Berten

Inpakken was nog het meest eenvoudige werk, maar alles op zijn bestemming krijgen, dat was een ander verhaal. Maar de mensen van KNOKKESTORAGE ware heel bereidwillig om voor transport te zorgen, en dit ZONDER MEERPRIJS.

Gert Vanmarcke

Dankzij de volume berekening op de KNOKKESTORAGE website kregen wij een beter beeld van wat we precies nodig hadden qua opslagruimte. Een leuk én handig stukje van de website..

Alice Duval