Beste klant,

Via diverse media hebt u zeker vernomen dat Knokke Storage het slachtoffer werd van een alles vernietigende brand.
We houden er dan ook aan om u te adviseren zo spoedig mogelijk uw verzekeringsagent in kennis te stellen van de goederen gestockeerd in een van de door ons verhuurde boxen, dit op basis van de contractueel verplichte brandverzekering van de inboedel van uw box.

Het spreekt voor zich dat we binnen dit kader bereid zijn bijkomende informatie te verstrekken voor zover dit binnen onze mogelijkheid ligt.

Groetjes,
Didier

Knokke Storage opslagruimtes

Opslagmogelijkheden

Opslag inboedel voor verhuis

Het wordt wel vaker gezegd: verhuizen is een van de meest stressvolle dingen in het leven. Laat het team van  KnokkeStorage u daarom een handje helpen. Als u uw foto’s, belangrijke documenten, waardevolle bezittingen en huisraad hoog, droog en veilig wilt opslaan, bent u bij KnokkeStorage aan het juiste adres.

  • Heeft u uw huis verkocht, maar uw nieuwe woning is nog niet af?
  • Wilt u uw huis voor de potentiële kopers langskomen grondig opruimen?
  • Bent u kleiner gaan wonen, maar wilt u sommige spullen wel houden?

Met onze betaalbare opslagruimtes en verschillende opslagruimtes heeft u de kosten zelf in de hand
Bel ons +32(50)61.54.49

Opslag van gereedschap

Of u nu tuinier, loodgieter of electricien bent, u wilt graag dat uw gereedschap en apparatuur buiten uw werkuren veilig is opgeslagen.
KnokkeStorage biedt u hiervoor de perfecte oplossing.

Goedkope opslag voor studenten

Het is verbazingwekkend hoeveel spullen je verzamelt als je op kot zit. En je kunt vast niet alles bij je ouders kwijt wanneer je je kot weer uit moet. Sla je spullen daarom tijdelijk op bij KnokkeStorage.

Opslag inboedel voor verbouwen

Geïnspireerd door alle klusprogramma’s op televisie? Heeft u plannen voor een aanbouw? Kunt u niet wachten om uw muren een nieuwe kleur te geven? KnokkeStorage helpt voorkomen dat uw meubels of spullen tijdens de metamorfose beschadigd raken.
Huur een box bij KnokkeStorage voor een tijdelijke opslag.

Opslagruimte voor archieven

In België bent u als ondernemen wettelijk verplicht de administratie van uw bedrijf een paar jaar te bewaren. Als u dreigt te verdrinken in al dat papier, kunt u de hulp van KnokkeStorage inroepen. Moest u uw kostbare kantoorruimte opofferen aan overvolle archiefdozen? Wilt u tijdens de kantooruren toegang tot uw vertrouwelijke documenten? Wilt u vertrouwelijk documenten in een droge en veilige omgeving bewaren?

Opslagbox voor ondernemers

Het aantal mensen dat spullen verkoopt, zowel offline als online, groeit snel. Naarmate uw bedrijf groeit, wordt het belangrijker om uw voorraad op te slaan in een betaalbare opslagruimte, KnokkeStorage kan u hierbij helpen.